top of page

BØGER

Jeg har altid være fuldstændig vild med at skrive.

De senere år har jeg suppleret mine egne udgivelser med at være redaktør, illustrator og udgiver på andres fantastiske fortællinger.

Det gør jeg både gennem mit eget mikroforlag Bazooka samt i samarbejde med andre danske forlag.

ajour-logo.png
peoplespresslogo.jpg
BazookaLogo.png
gyldendal_logo_edited.png
turbine logo.jpg
bog.jpg

FADER HVOR?

Faderfigurer kommer i mange skikkelser. Både de fraværende, de fantastiske, de fordrukne og de åndelige.

 

Fader hvor? er den vilde, men sande historie om den bornholmske dreng Roald, som brugte sin opvækst på at jagte en far, men endte med at blive ungdomspræst for en af landets dengang mest ekstreme Pinsekirker. Som ensom søn af Bornholms yngste mor søgte Roald til­flugt i sin egen fantasi, og hans barske barndom blev en katalysator for en grænsesøgende ungdom i Rønne i 1990’erne.

 

Fortællingen er en absurd, bevægende og lærerig rundtur i en uvirkelig verden med korsvandringer, tungetale, helbredelser, selvmord og sataniske psykoser.   Bogen skildrer 10 år af Roalds liv som del af en radikal religiøs bevægelse, og den er kulminationen på hans livslange søgen efter både et fællesskab og en forklaring på den mystik, der ­flyder i hans slægts blod.

peoplespresslogo.jpg

TV-UDVIKLING

Redskaber og metoder til alt fra idé til virkelighed.

 

Tv-udvikling fører dig ind i processen omkring at lave tv - fra den første indskydelse til helstøbt tv-koncept. Bogen giver dig de mest benyttede metoder og konkrete værktøjer til alle faser i udviklingsprocessen, hvad enten det er til at sætte din brainstorm i system, finpudse din idé, udvikle formater, strukturere programforløb, sammensætte dit pitch, tænke strategisk om salg, sikre rettigheder og meget mere. Bogen er skrevet dig, som vil lære det helt særlige håndværk at lave tv - uanset om du er freelancer, studerende, tilrettelægger, velbevandret tv-producent eller helt ny i branchen.

 

Tv-udvikling bygger på journalist, udviklingschef og forfatter Roald Bergmanns viden og erfaring fra mere end 11 års kreativ tv-udvikling hos blandt andet Nordisk Film TV, Pineapple Entertainment og Pipeline Production. En række af Danmarks mest succesfulde og erfarne skabere af tv-indhold, og de deler generøst ud af deres værdifulde viden og konkrete redskaber.

ajour-logo.png
tv-udvikling_510801.jpg
London.png
Paris.png
Barcelona.png
NewYork.png
bornholm.png

44 FANTASTISKE STEDER FOR BØRN

Rejsebogsserien for forældre som vil på eventyr. At rejse med børn behøves ikke at begrænse sig til all inclusive resorter eller camping. Denne inspirerende bogserie guider børnefamilier til den ideelle storbyferie... og Bornholm.

5 titler. Udgivet 2013 - 2015 hos Turbine Forlaget.

UDSOLGT
turbine logo.jpg
Bogen-arkitektur.jpg

ARKITEKTURDIGTE

En samling af mine bedste stykker af poesi om den københavnske arkitektur. Bogen tegner et lyrisk kort gennem Hovedstadens mest fascinerende steder og bygningsværker. Hvert digt er ledsaget af en fin håndtegnet illustration.

Muusmann-forlag-logo-POS-groen.png
Grow up.png

GROW UP!

Den ultimative håndbog til den umodne mand. 

Guides, grafer, anekdoter, regler og retningslinjer sørger i denne bog for at føre dig sikkert gennem voksenlivet brusende hav.

turbine logo.jpg
Sanseland.jpg
UDSOLGT
BazookaLogo.png

Sanseland

Jeg har haft æren af at være udgiver og redaktør på denne vidunderligt illustreret og formuleret børnerimsfortælling om den kartoffelformede dreng der tager på eventyr i det fjerne land Sanseland. Her går han, sammen med læseren, på opdagelse i de fem menneskelige sanser... og en ekstra mystisk sjette.

 

Eva Riis-Hansen er debutforfatteren bag det sprælske legende sprog der både underholder og udfordrer børnene med skønne rim og nye ord som måske skal forstås for første gang. De farverige og detaljerede illustrationer er med Louise Johannesens skønne streg – og der er sjove overraskelser på hver eneste side.

Skærmbillede 2022-01-19 kl. 09.34.25.png
BazookaLogo.png

DRØBLEN

"Drøblen der ville frem i verden" er en fantastisk børnebog af ordjonglør og forfatter Mathias Obdrup med enestående illustrationer af Rasmus Rafael. Hardcover-bogen tager børn og deres højtlæsende forældre med på en ensom drøbels rejse mod et mere spændende liv. Drøblen Dans jagt mod eventyret går henover ganen, over tungen, mellem tænderne og forbi andre spændende afkroge af munden. Køb bogen her på drøblen.dk! ​

Velegnet til de 5-10-årige, men selv 3-årige og 99-årige med en drøbel vil også kunne få glæde af den.

bottom of page